News Flash:

Friptura de curcan cu smantana

14 Iunie 2013
2135 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

4 fileuri de piept de curcan
350 g smantana
2 linguri de lapte
90 g gorgonzola
1 lingura de ulei de masline
1 lingura de unt
1 legatura de ceapa verde
30 g faine
130 g coacaze rosii
sare
piper

Mod de preparare:

Spala bine fileurile de curcan si bate-le putin cu ciocanul pentru snitele, apoi asezoneaza-le cu sare si piper dupa gust. Incinge untul si uleiul de masline intr-o tigaie neaderenta si prajeste fileurile pe ambele parti aproximativ 8 minute, apoi scoate-le intr-un vas si si acopera-le sa se mentina calde.

In acelasi ulei, caleste ceapa verde taiata marunt si adauga peste ea faina, amestecand incontinuu. Toarna peste ea laptele, smantana si gorgonzola sfaramitata si mai lasa compozitia pe foc cateva minute, apoi las-o sa se raceasca. Dupa ce s-a racit adauga si coacazele rosii.
Friptura de curcan cu smantana si coacaze rosii se serveste calda, presarata cu gorgonzola.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

smantana gorgonzola ceapa verde coacaze rosii piper
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1471 (s) | 23 queries | Mysql time :0.012589 (s)