News Flash:

Friptura de curcan cu rozmarin

1 Mai 2012
2663 Vizualizari | 0 Comentarii
Friptura de curcan cu rozmarin
Ingrediente:

2 kg piept de curcan
40 ml ulei de masline
sucul de la 1 portocala
crengute de rozmarin


Mod de preparare:

Incingem cuptorul la 180 grade. Asezam pieptul de curcan intr-o tava unsa cu putin ulei si acoperim cu folie de aluminiu si bagam la cuptor timp de 1 ora si 15 minute. Amestecam sucul de portocale cu uleiul si ungem pieptul de curcan. Il bagam din nou la cuptor timp de 30 de minute sa se rumeneasca. Presaram rozmarin pe deasupra si taiem pieptul felii. Se serveste cu salata.

sursa: cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

cuptor salata
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1667 (s) | 23 queries | Mysql time :0.011923 (s)