News Flash:

Friptura cu usturoi si oregano

8 Februarie 2012
2214 Vizualizari | 0 Comentarii
Friptura cu usturoi si oregano
Ingrediente:

4 bucati muschi de porc
500 g rosii in bulion
un catel de usturoi
1 lingura oregano
100 g smantana
1 lingura busuioc

Mod de preparare:

Muschiul de porc se pune la rumenit la foc mediu, intr-o tigaie, cate doua minute pe fiecare parte. Apoi punem rosiile, usturoiul, busuiocul si oregano si amestecam. In momentul in care incepe sa clocoteasca reducem focul la minim si lasam sa fiarba timp de 2 ore cu vasul acoperit. Apoi dam din nou focul mare si adaugam smantana. Mai lasam sa fiarba, amestecand ocazional, timp de 15 minute. Se poate servi cu piure de cartofi.

sursa reteta si fotografie: cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

usturoi oregano smantana busuioc foc mediu tigaie vasul
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1556 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013017 (s)