News Flash:

Friptura cu prune

27 Septembrie 2012
1795 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

2 linguri faina
2 linguri ulei de masline
750 g muschiulet de vita taiat cubulete
2 catei de usturoi zdrobiti
1 ceapa tocata marunt
2 morcovi taiati rondele
1 pastarnac tocat
2 frunze de dafin
100 g gem de prune
3 crengute de rozmarin

380 ml supa de vita

Mod de preparare:

Se incinge cuptorul la 180 grade. Incingem uleiul intr-un vas termorezistent. Calim carnita de vita cate 6 minute, dupa care o scoatem pe o farfurie. Incingem uleiul ramas si punem ceapa la calit alaturi de usturoi, morcov si pastarnac. Dupa 5 minute punem carnita de vita peste legume, adaugam faina si mai lasam pe foc un minut. Adaugam rozmarin si foile de dafin. Turnam supa peste carnita si adaugam gemul de prune. Acoperim vasul cu un capac si lasam sa dea in clocot. Transferam vasul in cuptor si lasam sa se coaca timp de 2 ore. Se serveste cu broccoli fiert.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

faina usturoi ceapa morcovi pastarnac vas termorezistent capac cuptor
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1501 (s) | 34 queries | Mysql time :0.021522 (s)