News Flash:

Friptura cea mai buna!

25 Aprilie 2014
1943 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

2 copanele de pui
2 felii de ceafa de porc
2 linguri ulei
2 catei de usturoi
sare
oregano
o ceapa
piper
2 catei de usturoi
1 lingurita pasta de tomate

Mod de preparare:

Incing dubletta unsa cu ulei, asez ceafa, las sa se rumeneasca pe ambele parti, condimentez, adaug usturoiul si o ceasca de apa. Acopar, las sa scada apa. Copanelele le asez in tigaie, condimentez, adaug ceapa, usturoiul, o lingurita de pasta de tomate, putina apa si las pana scade sosul. Intorc sa se rumeneasca pe ambele parti. Servim cu garnitura de cartofi prajiti sau piure si salata de varza murata.

sursa: gustos
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete fripturi friptura sfaturi
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2128 viz    0 com
3658 viz    0 com
1950 viz    0 com
2480 viz    0 com
2350 viz    0 com
3395 viz    0 com
1439 viz    0 com
1917 viz    0 com
1446 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1642 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014544 (s)