News Flash:

Frigarui spirale

20 Mai 2011
1214 Vizualizari | 0 Comentarii
Frigarui spirale
Ingrediente: 400 gr pulpa de porc (putem folosi si ceafa) 200 gr slanina afumata piper alb piper negru piper verde sare frigarui de lemn Mod de preparare: Pulpa de porc o taiem felii si intre pungi o batem cu ciocanul de batut carnea, ca sa o subtiem ca pentru snitele. Slanina afumata o taiem felii subtiri. Carnea se presara cu piper macinat alb, negru si verde. Peste carnea condimentata asezam in lungul ei feliile de slanina si incepem sa rulam strans. Rulourile astfel obtinute le feliem apoi in felii de grosimea unui deget, apoi le tragem pe tepusele de lemn. Frigaruile astfel obtinute le asezam intr-o tava in care am pus folie de aluminiu si le dam la cuptorul preincalzit, unde le vom lasa pana sunt frumos rumenite.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

rosie ciocolata menaj
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

4918 viz    0 com
1040 viz    0 com
5355 viz    0 com
1176 viz    0 com
4457 viz    0 com
3529 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1428 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013682 (s)