News Flash:

Frigarui marinate de pui

12 Iulie 2012
2975 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

Pentru marinat:

2 buc. piept de pui
100 ml ulei
o lingurita boia iute
400 gr iaurt gras
o lingurita boia dulce
o lingurita rozmarin
o lingurita piper alb macinat
o lingurita maghiran
o lingurita usturoi granulat
o lingurita oregano
zeama unei jumatati de lamaie
coaja rasa de lamaie

o lingurita sare

Pentru frigarui:

2 cepe taiate in bucati mari
ardei gras verde si rosu, taiati in cuburi mari
dovlecei tineri, taiati in felii de 1 cm grosime
rosii cherry

Mod de preparare:


Pieptul de pui se dezoseaza  si se portioneaza in bucati potrivite, de preferinta cuburi.
Iaurtul se mixeaza bine cu uleiul, zeama de lamaie si condimentele, coaja de lamaie.
Se pun bucatile de carne in sos, se acopera cu o folie alimentara si se aseaza in frigider, unde trebuiesc tinute la marinat cel putin 3 ore.
Frigaruile le asamblez asa: carne, leguma,carne, leguma, carne, leguma, pana ce se umple batul de frigaruie.Le tin pe gratarul incins si uns cu grasime pana ce se s-au facut frumoase si apetisante, fara sa se arda.
Se servesc cu paine prajita pe gratar, salate, orez sau diverse alte garnituri.
Frigarui marinate de pui pregatite de Craita.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

ulei boia iute iaurt gras boia dulce rozmarin piper alb maghiran sare
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

3939 viz    0 com
2020 viz    0 com
2040 viz    0 com
4921 viz    0 com
2990 viz    0 com
3813 viz    0 com
2735 viz    0 com
2090 viz    0 com
2489 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1581 (s) | 34 queries | Mysql time :0.025042 (s)