News Flash:

Frigarui la gratar - Reteta pentru iesit la iarba verde

25 Iulie 2017
776 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 kg de ceafa de porc
½ kg de carne de mici
2 ardei rosii
2 ardei verzi
2 cepe
4 rosii
1 lingurita de cimbru
1 lingurita de piper
1 lingurita de sare

Citeste si Aluat de pizza din 2 ingrediente - Mai simplu nici ca se poate


Mod de preparare:


Ceafa de porc se taie in bucatele de 2 cm. Legumele se curata, se spala si se taie in bucati de marimea carnii. Se uda cu apa betisoarele pentru frigarui (sa nu se aprinda pe gratar). Se ia un betisor si se infige dupa preferinta cu cate o bucata din fiecare: ceapa, carne de porc, ardei rosu, carne, rosie, carne, ardei verde, carne, ceapa… si continuam pana se umple tot betisorul. Se condimenteaza dupa gust cu sare, piper si cimbru. Micii se modeleaza, reteta pentru mici este aici: pasta de mici.

Tigaia gril sau gratarul bine incins se unge cu o bucata de sunca (grasime). Se aseaza frigaruile si se frig intorcand fiecare frigaruie pe toate partile pana cand carnea de porc si legumele sunt gata (dupa preferinta, mai rumene sau mai putin rumene). La fel procedam si cu micii de porc. 

Reteta de frigarui la gratar ne este recomandata de preparatedevis.ro.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

cimbru piper sunca
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2017 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1508 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020495 (s)