News Flash:

Frigarui fructate

11 Iunie 2012
2498 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

2 capsuni mari, zemoase
4 caise coapte
jumatate de mar verde
putin suc de lamaie (2 linguri)
4 bete pentru frigarui

Mod de preparare:

Marul taiat se stropeste cu sucul de lamaie pentru a preveni oxidarea. Jumatatea de mar folosita pentru reteta se taie in felii si se pune deoparte. Capsunile se spala bine, la fel se procedeaza si cu caisele. In cazul acestora din urma, se taie pe din doua, scotandu-se foarte usor samburii. Se infig fructele prin betele de frigarui, puteti incepe cu ce fructe vreti, fie cu marul, fie cu capsunile, fie cu caisele.
Mai trebuie sa retineti ca ingredientele folosite sunt pentru 4 frigarui, adica pentru 4 portii. Puteti sa asezati alaturi 1-2 linguri cu inghetata de vanilie sau putini fulgi de migdale.Dupa ce ati finalizat desertul, bagati platoul in frigider, acolo va sta pana in momentul servirii.

sursa: sanatate-acasa

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

capsuni caise mar verde
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

4359 viz    0 com
14052 viz    0 com
3810 viz    0 com
1726 viz    1 com
9421 viz    0 com
4063 viz    0 com
2513 viz    0 com
4453 viz    0 com
1346 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1647 (s) | 34 queries | Mysql time :0.033782 (s)