News Flash:

Frigarui dulci

18 Iulie 2013
1241 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

12 frigarui din lemn
1/2 ceasca de unt
2/3 cana de zahar brun
1/2 ceasca frisca
1 lingura de Bourbon
500 g capsuni
450 g cozonac, taiat cuburi

Mod de preparare:

Pune frigaruile din lemn in apa aproximativ 30 de minute. Incinge gratarul si, intre timp, amesteca untul cu zaharul intr-o cratita la foc mediu, pana cand obtii o compozitie omogena. Adauga apoi si frisca si Bourbounul si mai lasa amestecul pe foc 2 minute. Pune capsunile si cubuletele de cozonac pe frigarui si rumeneste-le putin pe gratar.
Frigaruile cu capsuni si cozonac se servesc calde, cu sos de Bourbon.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

zahar brun bourbon capsuni cozonac foc mediu compozitie omogena gratar
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2514 viz    0 com
1214 viz    0 com
1033 viz    0 com
1791 viz    0 com
1921 viz    0 com
2140 viz    0 com
1724 viz    0 com
1167 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1659 (s) | 34 queries | Mysql time :0.024818 (s)