News Flash:

Frigarui de pui, reteta libaneza

6 Septembrie 2019
327 Vizualizari | 0 Comentarii

Fatafit e acea oaza din inima Bucurestiului in care uiti de covrigi, merdenele si tot streetfood-ul romanesc si te delectezi cu mancare libaneza. Rabih Sinno, proprietar si chef, a realizat pentru „Click!Pofta buna!“ aceasta reteta traditionala.
 
Ingrediente:

  •  750 g piept de pui dezosat
  • 1 lingurita paprica
  • 1 lingurita piper alb
  • zeama de la 1 lamaie
  • 5 catei usturoi
  • 3 linguri ulei
  • sare, dupa gust

Pentru servit

  • 4 lipii
  • sos de maioneza cu usturoi
  • humus (optional)
  • ceapa cu sumac si patrunjel
  • salata de varza cu morcov

Mod de preparare:

Speli pieptul de pui, il tai cubulete. Adaugi uleiul, toate condimentele si usturoiul zdrobit. Amesteci si lasi la marinat peste noapte. Infigi carnea pe frigarui si le rumenesti pe gratar sau intr-o tigaie antiaderenta. Servesti in lipie, cu garnitura preferata.

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1426 (s) | 37 queries | Mysql time :0.023844 (s)