News Flash:

Frigarui de pui cu mozzarella si legume

21 Ianuarie 2013
3559 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

250 g piept de pui
200 g broccoli
4 morcovi potriviti
150 g branza mozzarella
50 g unt
100 ml iaurt dietetic
condimente dupa preferinta
2-3 frunze de menta verde 

Mod de preparare:

Pieptul de pui se curata de piele, se spala si se fierbe 20 de minute in apa cu sare, impreuna cu morcovii si broccoli. Dupa ce au fiert, pieptul si morcovii se taie cuburi de cca 1,5-2,00 cm, iar broccoli se desface buchetele si se pun in tigaia wok impreuna cu 150 ml de apa, fierband inabusit inca 20 de minute. Cand sunt fierte se condimenteza si se lasa sun capac, stingand focul.
Intre timp, se pregatesc frigaruile din bambus, iaurtul se amesteca cu frunzele de menta tocate marunt insiri pe frigarui bucati de piept, morcovii (intregi sau taiati, cum preferi), buchetele de broccoli si cubulete de mozzarella. Alternativ, frigaruile se aseaza intr-un vas termorezistent, se presara peste ele feliute de unt si se dau la cuptor (incalzit in prealabil) 5-10 minute, pana cand se topeste untul si se inmoaie putin branza. Se servesc imediat cu sosul de iaurt si menta.

sursa: sfatulparintilor
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

broccoli morcovi branza mozzarella unt iaurt dietetic tigaia wok
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1611 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020615 (s)