News Flash:

Frigarui de pui cu lamaie si masline

11 Iulie 2013
1582 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

2 linguri ulei de masline
1 lingurita de coaja de lamaie
1 lingura de suc proaspat de lamaie
1 lingurita sare
1/2 lingurita piper negru macinat
6 pulpe de pui dezosate
170 g masline negre mari

Mod de preparare:

Intr-un bol mediu amesteca uleiul de masline cu coaja de lamaie rasa, sucul de lamaie, sarea si piperul si adauga in acest sos carnea de pui taiata bucatele micute si las-o la marinat cel putin 30 de minute. Pune bucatile de pui pe frigarui, alternand cu maslinele, apoi pune-le pe gratarul incins aproximativ 10 minute, intorcandu-le pe ambele parti.
Frigaruile de pui marinat cu masline se servesc calde, cu humus si rosii.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

sare masline negre bol mediu humus
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1933 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013422 (s)