News Flash:

Frigarui de pui cu iaurt si oregano

5 Noiembrie 2013
950 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 piept de pui
1 ardei gras mare
1-2 cepe
200 gr iaurt
vegeta
sare
piper
rozmarin
oregano
 
Mod de preparare:

Se dezoseaza pieptul si se taie cubulete de circa 2-3 cm. Se face o marinata din iaurt, vegeta, sare, piper, oregano si rozmarin, se amesteca cu pieptul de pui si se da la rece pentru o ora ca sa se patrunda aromele (eu l-am tinut la marinat toata noaptea si a fost fraged si foarte gustos).
Se taie ardeiul si ceapa in cuburi de 2-3 cm. Se infig pe betele de frigarui mai intai un cub de piept, unul de ardei, unul de ceapa, iarasi piept, ardei ceapa, si tot asa cat permite frigaruia. Se pun frigaruile pe gratar si se lasa sa se rumeneasca putin. Nu le lasati foarte mult fiindca pieptul de pui se intareste si apoi isi pierde din savoare.

sursa: sfatulparintilor
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1352 viz    0 com
1330 viz    0 com
4655 viz    0 com
1322 viz    0 com
1940 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1622 (s) | 23 queries | Mysql time :0.015264 (s)