News Flash:

Frigarui de pui cu ciuperci

3 August 2012
1342 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 piept de pui mare
ciuperci
200 g iaurt natural 3,5%
2 lingurita sos Worcestershire
1 lingurita usturoi granule
1 lingurita boia dulce
rosii
ardei gras rosu
ardei gras verde

ceapa alba
2 lingurite ulei de masline
1 praf de piper
1 lingurita sare

Mod de preparare:

Pieptul de pui l-am taiat cubulete potrivit de mari si l-am pus la marinat intr-un amestec facut din iaurt, usturoi granulat, sos Worcestershire, sare, piper, ulei de masline si boia dulce. Am dat la frigider pentru 24 ore.
Dupa timpul de marinare am format frigaruile alternand bucatile de piept cu legumele, dupa cum doreste fiecare.
Frigaruile formate le-am pus pe gratar si le-am lasat pana s-au rumenit frumos, fara a se arde. Se pot servi cu salata.
Frigarui de pui recomandate de Simona.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

ciuperci sos worcestershire usturoi granule boia dulce ceapa alba
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1694 (s) | 34 queries | Mysql time :0.024833 (s)