News Flash:

Frigarui de porc cu mar si portocale

19 Decembrie 2013
1481 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

200 de ml de otet balsamic
70 g de zahar brun
80 ml de suc proaspat de portocale
3 catei de usturoi, pisati
2 linguri de ulei de masline, extravirgin
400 g de muschi de porc, taiat in cubulete groase de 4 cm
1 mar verde, taiat in cubulete de 2 cm
1 ceapa rosie, taiata in bucati de 2 cm
sare
piper

Mod de preparare:

Marineaza bucatile de carne de porc intr-un amestec format din otet, zahar, suc de portocale, ulei de masline, sare si piper. Poti sa lasi carnea in bait o ora sau chiar o zi. Scoate carnea de la marinat si fierbe lichidul pana ce da in clocot. Nu uita sa pui frigaruile de lemn in apa timp de 30 de minute.

Infige bucatile de carne pe frigarui, alaturi de ceapa si mere, dupa care presara sare si piper dupa gust. Incinge gratarul si pune putin ulei, dupa care rumeneste-le bine timp de patru minute pe fiecare parte.
Serveste frigaruile de porc cu mere si ceapa rosie cu o garnitura de orez asezonata cu un dressing din restul de marinata.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1513 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013451 (s)