News Flash:

Frigarui de porc cu ceapa verde

5 Mai 2011
4604 Vizualizari | 0 Comentarii
Frigarui de porc cu ceapa verde
Ingrediente: 600 grame carne de porc 12 cepe cu tot cu frunze verzi 12 rosii cherry 6 catei de usturoi ulei sare piper o lingurita de boia Mod de preparare: Piseaza usturoiul si adauga putin ulei. Amesteca, pana rezulta o crema ca de maioneza. Adauga un pahar cu apa. Taie carnea bucatele si stropeste-o cu cateva linguri de mujdei. Pastreaza restul de mujdei pentru servit. Presara sare si piper. Formeaza frigarui, alternativ carne, rosie si cate un fir de ceapa, care sa imbrace bucatelele de carne. Pune-le pe gratarul incins. Sunt gata in 20-30 de minute, in functie de foc. La mijlocul perioadei de prajire, pudreaza-le cu boia de ardei (dulce sau iute, sau amestecata, dupa gustul tau). Serveste-le cu mujdei si salata verde.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

tarta
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1160 viz    0 com
1615 viz    0 com
1110 viz    0 com
1263 viz    0 com
2553 viz    0 com
6766 viz    0 com
1346 viz    0 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1653 (s) | 37 queries | Mysql time :0.020929 (s)