News Flash:

Frigarui de porc

21 Mai 2012
4712 Vizualizari | 0 Comentarii
Frigarui de porc
Ingrediente:

750 g muschi de porc taiat cubulete
12 frigare de bambus
 2 catei de usturoi tocat
½ lingurita sofran
2 linguri sos de peste
2 linguri ulei de arahide
2 lingurite zahar

Mod de preparare:

se tin frigarele in apa rece timp de 30 de minute. intre timo se prepara un sos din ulei, sofran, usturoi, sos de peste, zahar. Se pune amestecul obtinut peste carnita de porc si se baga frigider 30 de minute. Se incinge gratarul si se pun frigaruile la copt cate 4 minute pe fiecare parte. Se servesc cu salata.

sursa: cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

usturoi sofran zahar frigider salata
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1712 (s) | 34 queries | Mysql time :0.021518 (s)