News Flash:

Frigarui de peste si busuioc

6 Decembrie 2011
1972 Vizualizari | 0 Comentarii
Frigarui de peste si busuioc
Ingrediente: 650 g file de peste alb taiat cubulete 2 dovlecei 2 catei de usturoi zdrobit coaja de la o lamaie un ciorchine de rosii cherry 50 g busuioc tocat zeama de lamaie sos tzatziki ulei de masline Mod de preparare: Prima data se pun betisoarele vreo 30 de minute in apa rece. In acest timp, intr-un vas de marime potrivita se amesteca usturoiul, busuiocul, coaja de lamaie rasa, 1 lingura suc de lamaie si sare. Dupa aceea se pregatesc frigaruile, alternand pe betisor bucatile de peste cu dovlecel si rosii. Cu sosul rezultat se ung frigaruile si se baga in frigider in jur de 30 de minute. Apoi se incinge gratarul si se pun frigaruile la copt. Se servesc cu sos tzatziki. sursa reteta: cepapam.ro sursa fotografie: cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

lamaie verde retete vegetariene ovaz usturoi bruschete oase afumate
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1036 viz    0 com
2412 viz    0 com
1242 viz    0 com
1053 viz    0 com
2148 viz    0 com
3929 viz    0 com
2114 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1431 (s) | 23 queries | Mysql time :0.015732 (s)