News Flash:

Frigarui de peste

25 Aprilie 2012
4342 Vizualizari | 0 Comentarii
Frigarui de peste
Ingrediente:

600 g somon taiat cubulete
500 g peste spada taiat cubulete
1 lingura seminte de fenicul
sare
1 lingura ulei
2 lingurite coaja de lamaie rasa
2 linguri patrunjel tocat

Mod de preparare:

Se pun semintele la copt intr-o tigaie la foc mediu. se pun intr-un castronel si se piseaza cu un pistil. Se adauga sare. Se pun cubuletele de peste pe frigare, se ung cu ulei si se presara semintele pe deasupra. Se pun apoi frigaruile la copt pe gratarul incins. Se servesc cu salata si branza coapta pe gratar.

sursa: cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

somon peste spada sare ulei patrunjel tigaie castronel salata
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

7633 viz    0 com
5548 viz    0 com
3003 viz    1 com
3943 viz    0 com
3762 viz    0 com
1706 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1359 (s) | 23 queries | Mysql time :0.019670 (s)