News Flash:

Frigarui de peste

9 August 2011
1040 Vizualizari | 0 Comentarii
Frigarui de peste
Ingrediente: 400 g file de ton 400 g file de somon 1 ardei gras verde 1 dovlecel 1 mana de rosii cherry zeama de la o lamaie condimente ulei de masline sare Mod de preparare: Pestele se taie in bucatele de 3-4 cm si se sterge de apa. Ardeiul se taie si el in cubulete. Dovleacul se taie in jumatate, apoi fiecare jumatate in cubulete. Se pregatesc frigaruile alternand bucatele de peste cu ardei, dovlecel si rosii cherry. Se condimenteaza si se ung cu ulei de masline. Se pun pe gratar si se lasa sa se rumeneasca cel putin zece minute, intorcandu-le regulat pentru a se patrunde pe toate partile. sursa articol: http://www.cepapam.ro sursa fotografie: http://www.cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

bucataria internationala garnituri ardei gras oase afumate dovlecel
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1461 viz    0 com
1007 viz    0 com
1480 viz    0 com
1215 viz    0 com
2525 viz    0 com
921 viz    0 com
2415 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1545 (s) | 34 queries | Mysql time :0.018579 (s)