News Flash:

Frigarui de peste

9 August 2011
1083 Vizualizari | 0 Comentarii
Frigarui de peste
Ingrediente: 400 g file de ton 400 g file de somon 1 ardei gras verde 1 dovlecel 1 mana de rosii cherry zeama de la o lamaie condimente ulei de masline sare Mod de preparare: Pestele se taie in bucatele de 3-4 cm si se sterge de apa. Ardeiul se taie si el in cubulete. Dovleacul se taie in jumatate, apoi fiecare jumatate in cubulete. Se pregatesc frigaruile alternand bucatele de peste cu ardei, dovlecel si rosii cherry. Se condimenteaza si se ung cu ulei de masline. Se pun pe gratar si se lasa sa se rumeneasca cel putin zece minute, intorcandu-le regulat pentru a se patrunde pe toate partile. sursa articol: http://www.cepapam.ro sursa fotografie: http://www.cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

bucataria internationala garnituri ardei gras oase afumate dovlecel
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1580 viz    0 com
1050 viz    0 com
1564 viz    0 com
1304 viz    0 com
2601 viz    0 com
1003 viz    0 com
2561 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1460 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020046 (s)