News Flash:

Frigarui de mozzarella cu rosii si busuioc

11 Aprilie 2013
4244 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

10 bucati mici de mozzarella
20 de frunze de busuioc
10 rosii cherry
2 linguri de ulei de masline extravirgin
sare

Mod de preparare:

Spala bine rosiile cherry si usuca-le pe un prosop absorbant, apoi taie-le jumatati si presara-le cu putina sare. Scurge bucatile de mozzarella si taie-le in doua, apoi spala busuiocul cu apa rece. Monteaza frigaruile pe bete speciale din lemn, alternand bucatile de rosii cherry, cu jumatatile de mozzarella si frunzele de busuioc. La final, asaza-le pe o farfurie si stropeste-le cu putin ulei de masline.
Frigaruile caprese se servesc reci, alaturi de un vin alb.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete frigarui retete mozzarella
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1687 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014195 (s)