News Flash:

Frigarui de miel

3 Aprilie 2012
1631 Vizualizari | 0 Comentarii
Frigarui marinate de miel
Ingrediente:

1 kg carne macra de miel
12 ciuperci de cultura
4 rosii tari
4 cepe mici
sare
piper


Pentru sos:

1/2 ceasca suc de lamaie
1/2 ceasca miere
1 lingurita unt topit
4 lingurite apa calduta
1 fir de menta proaspata sau 1 lingura menta uscata

Mod de preparare:


Tai carnea in cuburi de 3/3 cm. Speli ciupercile si le tai jumatati. Rosiile le tai in 6. Pui apoi bucatile de carne, ciupercile si cepele taiate felii in sosul de miere, menta si lamaie si le lasi 20 de minute, la marinat.

Frigaruile se pun astfel: un cub de carne, 1 felie de rosie, 1 cub de carne, 1 jumatate de ciuperca, 1 cub de carne, 1 felie ceapa. Alternezi pana cand umpli frigaruia, apoi o treci prin sos. Din cantitatile date formezi 6 frigarui. Le asezi pe gratar si le stropesti cu sos.

Dupa aceea pregatim sosul. Amesteca, apa cu mierea si sucul de lamaie si punem la foc mic pentru a se incalzi. Adaugam untul si menta tocata si amestecam bine.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

ciuperci rosii cepe sarepiper miere unt apa menta
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1535 (s) | 24 queries | Mysql time :0.015026 (s)