News Flash:

Frigarui de miel

4 Aprilie 2011
1641 Vizualizari | 0 Comentarii
frigarui de miel
Ingrediente: 300 gr carne miel (pulpa) 1/2 lamaie 4 linguri ulei de masline 3 fire patrunjel chili sare, piper 1/2 ardei rosu mare 1 ardei verde 1 ceapa mica rosie Preparare: 1. Carnea o taiem cubulete. O condimentam cu sare si piper, apoi stropim cu sucul de la 1/2 lamaie si ulei. Adaugam si chili  dupa gust si patrunjelul tocat. Amestecam cu mainile, astfel incat cuburile sa fie bine acoperite cu marinata. Acoperim bolul cu folie si dam la frigider pentru minim 1 ora, maxim 1 zi. 2. Legumele le taiem felii patrate. 3. Pe tepusele de frigarui puneti altenativ cuburi de carne si felii de legume; eu am pus 6 bucati de carne la fiecare frigaruie. * daca folositi frigarui de lemn sa le tineti jumatate de ora in apa sa nu se arda pe gratar 4. Frigeti pe gratar (am folosit grillul cu abur) pe ambele parti pana carnea e rumena. Pe grillul cu abur a durat 15 minute pe fiecare parte. 5. Serviti cu tzatziki.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

tarta usturoi caramelizat placinte cimbru
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1499 viz    0 com
1297 viz    0 com
1077 viz    0 com
1292 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1483 (s) | 34 queries | Mysql time :0.018627 (s)