News Flash:

Frigarui de legume cu orez bun

2 Mai 2012
1457 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 dovlecel
1 ceapa rosie taiata cubulete
8 ciuperci
1 ardei rosu
200 g orez brun
16 rosii cherry
1 ardei galben
2 linguri ulei de masline
2 linguri otet balsamic
1 lingurita concentrat de legume
30 unt
rozmarin
1 lingura patrunjel tocat

Mod de preparare:


Prima data se pun legumele taiate intr-un castron si se amesteca cu otet si ulei si se lasa deoparte 10 minute. Se umple o oala cu apa, se adauga concentratul de legume si se fierbe la foc mediu. se pune orezul in apa si se fierbe 20 minute, apoi se scurge. Se pune din nou orezul in oala, se adauga unt, sare si patrunjel. Se acopera vasul si se acopera cu un prosop. Se pregatesc frigaruile alternand legumele. Se presara rozmarin peste. Se incinge gratarul si se pun frigaruile la copt cate 4-5 minute pe fiecare parte. Se servesc cu orezul pregatit.

sursa: cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

dovlecel ceapa rosie ciuperci ardei rosu orez brun rosii cherry unt
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1550 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019981 (s)