News Flash:

Frigarui de legume

23 Mai 2013
3615 Vizualizari | 0 Comentarii
Daca ai ratacite prin casa cateva bete pentru frigarui, dar nu ai timp sa sa faci gratar pentru a le prepara "ca la carte", noi iti sugeram sa le folosesti pentru a prepara cateva aperitive ad hoc, fara niciun efort.

Ingrediente:

rosii
castraveti
ardei gras

Mod de preparare:

Taie branza si legumele cubulete suficient de mari cat sa poata fi infipte pe frigarui, apoi alterneaza cate o bucatica de branza cu cate o leguma, pana umpli fiecare betisor. Asaza-le pe un platou, stropeste-le cu putin ulei de masline si presara peste ele busuioc sau oregano.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

rosii ardei gras platou
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2169 viz    0 com
2424 viz    0 com
1443 viz    0 com
1842 viz    0 com
2099 viz    0 com
3112 viz    0 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1609 (s) | 34 queries | Mysql time :0.024089 (s)