News Flash:

Frigarui de curcan cu usturoi si spanac

11 Mai 2012
2479 Vizualizari | 1 Comentarii
Frigarui de curcan cu usturoi si spanac
Ingrediente:

500 g carne de curcan tocata
50 g unt topit
1 praf usturoi
2 lingurite boia de ardei dulce
250 g cuscus
1 lingurita ulei de masline
330 ml apa clocotita
100 g spanac
salata

Mod de preparare:

Prima data se incinge o tabla la foc mediu. Intr-un bol se amesteca carnea cu untul, usturoiul si boia. Impartim in 12 portii pecare le modelam in jurul unor frigare. Asezam cuscus intr-un bol. Amestecam apa clocotita cu o lingurita de ulei si turnam peste cuscus. Acoperim vasul cu folie de plastic si lasam deoparte 10 minute. Cu o furculita afanam cuscusul. Ungem tabla cu ulei si punem frigaruile la copt pe toate partile. Amestecam spanacul si salata cu cuscusul si punem in farfurii. Deasupra asezam cate o frigaruie si servim.

sursa: cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

unt usturoi cuscus apa spanac salata bol tabla frigaruie
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1385 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013442 (s)