News Flash:

Frigarui cu sparanghel

28 Aprilie 2014
2104 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 legatura sparanghel
500 g ceafa de porc
2 linguri mustar
2 lamai
sare
piper

Mod de preparare:

Sparanghelul se opareste in apa cu sare pana cand se inmoaie, apoi se scoate si se pune la scurs. Ceafa se taie felii subtiri, se condimenteaza, se bate bine ca pentru snitele. Fiecare fir de sparanghel se infasoara intr-o bucata de carne, sub forma de rulou. Rulourile se ung cu mustar si se prajesc pe gratar pana se rumenesc.
Se servesc fierbinti, stropite cu zeama de lamaie cu garnitura de piure sau orez.

sursa: euforia
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete frigarui retete sparanghel frigarui sparanghel
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1298 viz    0 com
1282 viz    0 com
2418 viz    0 com
3130 viz    0 com
1218 viz    0 com
1364 viz    0 com
1616 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1505 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014117 (s)