News Flash:

Frigarui cu pulpe si carnaciori

25 Aprilie 2012
4767 Vizualizari | 0 Comentarii
Frigarui cu pulpe si carnaciori
Ingrediente:

600 g pulpe superioare de pui taiate cubulete
rozmarin proaspat
260 g carnaciori taiati felii groase de 2 cm
2 linguri ulei de masline

Mod de preparare:

Se amesteca intr-un bol carnea de pui, carnaciorii, rozmarin si ulei si se condimenteaza cu sare dupa gust. Se lasa la rece 1 ora. Se prepara frigaruile alteranan carnea de pui cu feliile de carnaciori si se pun pe gratrul incins. Se pot servi cu muraturi.

sursa: cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

rozmarin carnaciori
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

7636 viz    0 com
5551 viz    0 com
3011 viz    1 com
3945 viz    0 com
3764 viz    0 com
1714 viz    0 com
1720 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1658 (s) | 23 queries | Mysql time :0.019723 (s)