News Flash:

Frigarui cu piept de pui

30 Aprilie 2015
2632 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

700 g piept de pui
1 ardei gras verde
2 ardei grasi rosii
1 ceapa rosie
ulei de masline
sare
busuioc
piper

Mod de preparare:

Taie pieptul de pui in cuburi de marime potrivita si condimenteaza-le cu busuioc, sare si piper, dupa gust. Procedeaza la fel cu ardeii grasi. Ceapa tai-o in sferturi si desfa-i foile. Introdu pe batul de frigarui, alternativ, ingredientele.

Stropeste frigaruile cu ulei de masline si aseaza-le pe gratarul incins, avand grija sa le intorci de pe o parte pe alta, pana se rumenesc bine.

sursa: a1
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

frigarui gratar 1 mai carne gratar retete culinare
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2392 viz    0 com
1310 viz    0 com
2715 viz    1 com
2701 viz    0 com
1245 viz    0 com
2830 viz    1 com
2264 viz    0 com
19352 viz    0 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1491 (s) | 34 queries | Mysql time :0.018832 (s)