News Flash:

Frigarui cu piept de pui

30 Decembrie 2014
2975 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

4 buc. piept de pui fara os si piele, taiat cubulete
450 gr bacon feliat
cca 100 gr sos de barbecue

Mod de preparare:

Incinge cuptorul la 130 de grade Celsius. Inveleste fiecare cub de carne in cate o felie de bacon, prinde-l cu o scobitoare sau betisor de frigarui si cufunda in sosul de barbecue. Baga frigaruile in cuptor. Dupa 20 de minute scoate tava, toarna sos barbue peste frigarui si baga-le inapoi in cuptor, tot pentru 20 de minute.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

frigarui carne frigarui pui aperitiv frigarui retete revelion
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1623 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014378 (s)