News Flash:

Frigarui cu peste si usturoi

29 Noiembrie 2011
1220 Vizualizari | 0 Comentarii
Frigarui cu peste si usturoi
Pentru ziua de Sf. Andrei, cand e dezlegare la peste, va propunem frigarui de peste cu usturoi. O reteta simpla, care va economiseste si timpul. Ingrediente: 800 g file de peste alb taiat cubulete 2 catei de usturoi zdrobiti paine prajita pentru servire 1 lingura coaja de lamaie rasa ½ lingurita scortisoara 1 lingura oregano 60 ml suc de lamaie proaspat 80 ml ulei de masline sare Mod de preparare: Cuburile de peste se trec prin frigare si se pun intr-un vas de sticla. Se prepara un sos marinat din ulei, coaja de lamaie, suc de lamaie, oregano, usturoi, scortisoara si sare. Se toarna sosul peste frigarui, se acopera vasul si se lasa la rece 1 ora. Se scurg frigaruile de sos. Se pastreaza sosul. Se pun frigaruile intr-o tava si se baga la cuptor 10-15 minute. Se scot apoi pe un platou si se servesc cu sosul  marinat. sursa reteta: cepapam.ro sursa fotografie: cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

lamaie verde usturoi stafide
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1517 viz    0 com
2444 viz    0 com
1344 viz    0 com
1822 viz    0 com
2213 viz    0 com
2257 viz    0 com
1385 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1596 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020099 (s)