News Flash:

Frigarui cu peste

13 Februarie 2014
1774 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

800 g file de peste alb taiat cubulete
80 ml ulei de masline
1 lingura coaja de lamaie rasa
60 ml suc de lamaie proaspat
1 lingura oregano
2 catei de usturoi zdrobiti
½ lingurita scortisoara
sare
paine prajita pentru servire

Mod de preparare:

Se trec cuburile din carne de peste prin frigare si se pun intr-un vas de sticla. Se prepara un sos marinat din ulei, coaja de lamaie, suc de lamaie, oregano, usturoi, scortisoara si sare. Se toarna sosul peste frigarui, se acopera vasul si se lasa la rece 1 ora. Se scurg frigaruile de sos. Se pastreaza sosul. Se pun frigaruile intr-o tava si se baga la cuptor 10-15 minute. Se scot apoi pe un platou si se servesc cu sosul  marinat.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete frigarui frigarui peste retete peste retete culinare
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1809 (s) | 34 queries | Mysql time :0.023040 (s)