News Flash:

Frigarui cu orez

29 Septembrie 2011
1106 Vizualizari | 0 Comentarii
Frigarui cu orez
Ingrediente: 1 cana orez cu bob rotund patrunjel verde unt 3 linguri pesmet 3 linguri parmezan condiment mix de legume frunze de telina rosii Mod de preparare: 1. Intr-o oala in care ati pus 5 cani cu apa si un praf de sare, puneti orezul la fiert. 2. Lasati sa fiarba orezul pana devine pufos dupa care adaugati putin unt si o legatura de patrunjel tocat foarte marunt. 3. Amestecati totul foarte bine pentru a se topi untul dupa care trageti deoparte si lasati sa se raceasca. 4. Din compozitia obtinuta formati cu mana umeda bilute de orez pe care le tavaliti prin pesmet amestecat cu mixul de legume si cele 3 linguri cu parmezan. 5. Puneti pe foc o tigaie teflonata in care puneti foarte putin ulei, daca nu chiar deloc si puneti bilutele de orez la prajit. 6. Le lasati sa se prajeasca foarte bine dupa care le scoateti se le puneti pe un servet de hartie daca au fost prajite in ulei pentru a se scurge bine. 7. Cand s-au racit, le infingeti pe betisoare de frigarui alaturi de felii de rosii si frunze de telina.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

patrunjel verde unt pesmet condimente rosii
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1401 viz    0 com
1306 viz    0 com
1066 viz    0 com
2195 viz    0 com
1324 viz    0 com
1156 viz    0 com
1289 viz    0 com
4704 viz    0 com
2042 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1646 (s) | 34 queries | Mysql time :0.018575 (s)