News Flash:

Frigarui cu miere

15 Mai 2012
3521 Vizualizari | 0 Comentarii
Frigarui cu miere
Ingrediente:

500 g muschi de porc taiat cubulete
50 ml ulei de arahide
1 lingurita ghimbir dat prin razatoare
1 lingurita ulei de susan
2 linguri miere
1 catel de usturoi zdrobit
3 linguri sos de soia
sucul de la o portocala

Mod de preparare:


Mai intai se pun frigaruile in jur de jumatate de ora in apa. Intr-un vas amestecam uleiul, ghimbirul, sosul de soia, uleiul, mierea si sucul de portocale. Dupa aceea se pune carne de porc in sos, se acopera vasul si se da la frigider pentru 3 ore. Apoi punem cuburile de carne pe frigarui si pastram sosul. Incingem gratarul si punem frigaruile la rumenit timp de 8 minute. In acest timp le ungem ocazional cu sosul in care s-au marinat. Se servesc frigaruile cu orez si salata.

sursa: cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

ghimbir miere usturoi
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1598 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019583 (s)