News Flash:

Frigarui cu legume si telemea de oaie

8 Septembrie 2011
3421 Vizualizari | 0 Comentarii
Frigarui cu legume si telemea de oaie
Ingrediente: 250 gr telemea de oaie 2 dovlecei mici zuchinni 5-6 cepe mici pentru frigarui 2 vinete mici 3 ardei de culori diferite 2 rosii mari ulei de masline piper proaspat macinat sare Mod de preparare: Legumele se spala foarte bine. Dovleceii si vinetele se taie rondele de cca 1cm grosime. Rosiile si telemeaua de oaie se taie cubulete. Ceapa se curata si se taie in jumatati. Ardeii se taie in bucati de aproximativ 2-2,5 cm. Legumele se ung cu ulei de masline, se sareaza si se condimenteaza, dupa care se pun pe betisoare. Se incalzeste gratarul pe aragaz si se pun frigaruile, intorcandu-le pe toate partile pentru a se rumeni uniform. Se servesc cu lipie arabeasca. sursa articol: http://www.bucataras.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

placinte bucataria internationala retete vegetariene rosii ghinde
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1895 viz    0 com
6424 viz    0 com
1976 viz    0 com
2131 viz    0 com
2729 viz    0 com
1101 viz    0 com
1162 viz    0 com
1183 viz    0 com
2564 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1580 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019750 (s)