News Flash:

Frigarui cu de toate

17 Octombrie 2013
2463 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

100 g pulpe de pui dezosate
200 g pulpa de porc
2 cepe
1/2 ardei rosu
1/2 ardei portocaliu
1 rosie
sunculita de casa
dovlecei
ulei
sare
 
Mod de preparare:

Carnea se spala, se portioneaza in cuburi potrivite, legumele se spala, se portioneaza, sunca se portioneaza. Amestecam uleiul cu sare si obtinem baitul in care vom pune bucatile de carne, slanina afumata, ceapa si ardeii. Amestecam totul ca baitul sa patrunda toate ingredientele acoperim vasul pentru 2-3 ore. Dupa vreo 2 ore le scoatem din bait si asezam pe tepusa de lemn (dupa placearea fiecaruia). Le introducem la cuptor timp de 45 de minute.

sursa: sfatulparintilor
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1820 viz    0 com
975 viz    0 com
1647 viz    0 com
2030 viz    0 com
1917 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1228 (s) | 23 queries | Mysql time :0.012728 (s)