News Flash:

Frigarui cu cartofi si bacon

21 Iulie 2017
544 Vizualizari | 0 Comentarii
Usor de preparat in weekend sau atunci cand ai invitati, reteta de frigarui cu bacon este foarte gustoasa si apetisanta.

Ingrediente:

300 g bacon afumat
600 g cartofi mici
ceapa, optional
50 g unt
ulei
sare
piper

Citeste si Aceste parjoale cu sos iti potolesc foamea instant

Mod de preparare:


Speli cartofii si ii pui la fiert in apa cu un praf de sare. Lati sa fiarba, la foc mediu, aproximativ 15 minute. Ii scoti, lasi la racit si ii usuci. Tai baconul bucatele si il rumenesti 2-3 minute, in putin ulei, daca vrei. Cureti ceapa, o speli si o lasi 3-4 minute in apa rece, apoi o tai rondele.
Asezi cartofii, baconul si optional ceapa pe betele pentru frigarui. Condimentezi cu sare si piper, dupa gust. Stropesti frigaruile cu untul topit si le pui pe gratarul incins. Rasucesti la intervale scurte de timp, pana cand se rumenesc uniform. Servesti dupa ce s-au racit putin.

preluat de pe click pofta buna
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

weekend ceapa
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2017 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1401 (s) | 24 queries | Mysql time :0.015130 (s)