News Flash:

Frigarui cu cartofi

8 Mai 2012
2606 Vizualizari | 1 Comentarii
Frigarui cu cartofi si rosii
Ingrediente:

1 cutie de rosii decojite in bulion de 400 gr
2-3 cartofi
1 dovlecel
2-3 cepe mai mici
2-3 catei de usturoi
2 ardei grasi
cimbru
piper
sare

1 lingurita zahar
100 ml vin rosu
ulei

Mod de preparare:


Se curata cartofii, se taie cubulete la fel si dovlecelul si ardeii. Ceapa se taie in patru.Se infig pe tepuse de lemn alternativ carofi, dovlecel, ceapa, ardei se condimenteaza si se prajesc in 4-5 linguri de ulei.Se scot si se tin la cald. Ceapa ramasa si usturoiul se toaca marunt, se calesc in uleiul ramas, se adauga rosiile si bulionul, zaharul si vinul, se mai fierb 4-5 min. Se servesc cu marar.
Frigarui cu sos de rosii a la Amalia.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

cartofi dovlecel cepe usturoi ardei grasi cimbrupipersare zahar ulei
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Comentarii (1)

Tai  | #110
La multi ani frumoasa Maya! Ce tort ai facut, bltucaraue. Imi dau seama de reusita dupa expresia zambetului scumpei tale larg si peste masura de bucuros!!
Adauga comentariu

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1646 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019981 (s)