News Flash:

Frigarui cu carne de pui si ceapa

22 Septembrie 2014
1160 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

8 pulpe de pui dezosate si fara piele, taiate in bucati
2 linguri ulei de masline
1 catel usturoi tocat marunt
1 ceapa mare taiat in 8 felii
1 lingura + 1 lingurita miere
120 ml otet de vin
1 si 1/2 lingurita sare

Mod de preparare:

Incinge cuptorul la 190 C. Amesteca otetul cu usturoiul, uleiul, sarea, mierea si un praf de piper. Pune in bol si carnea de pui, si feliile de ceapa. Lasa-le sa stea la temperatura camerei, amestecand dupa 15 minute. Infige cate 6 bucati de pui si cate o felie de ceapa pe cate o frigaruie. Pune frigaruile intr-o tava, toarna marinada deasupra lor si coace la cuptor timp de 35-40 minute.
Serveste fierbinte.

sursa: foodstory
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete aperitiv frigarui frigarui frigarui ceapa
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1626 (s) | 23 queries | Mysql time :0.016483 (s)