News Flash:

Frigarui cu carne de porc

19 Iunie 2013
1325 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

Pentru marinat carne pui:

condiment pt. carne de pui
busuioc frunze verzi tocate
rozmarin uscat
patrunjel uscat
sare
delikat
piper
ulei de masline
zeama de la o jumatate de lamaie

Pentru marinat carne porc:

condiment pt. carne porc
cimbru uscat
patrunjel uscat
sare
delikat
piper
ulei de masline
zeama de la o jumatate de lamaie
2 catei usturoi pisati

Pentru frigarui:

rosii cherry
ciuperci micute
1 ardei gras verde
1 ardei gras rosu
3 cepe mici

Mod de preparare:

Mai intai se marineaza carnea, apoi se taie in bucatele potrivite, ca si legumele, si se infig in betisoarele pentru frigarui. Se coc pe grill. Le`am servit cu orez prefiert cu legume si cu salata de rosii.

Frigarui cu carne de porc recomandate de Simona.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

rozmarin uscat cimbru uscat delikat rosii cherry grill orez prefiert
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1177 viz    0 com
1186 viz    0 com
1237 viz    0 com
1822 viz    0 com
1327 viz    0 com
2715 viz    0 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1992 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019988 (s)