News Flash:

Frigarui cu carne de porc

19 Iunie 2013
1259 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

Pentru marinat carne pui:

condiment pt. carne de pui
busuioc frunze verzi tocate
rozmarin uscat
patrunjel uscat
sare
delikat
piper
ulei de masline
zeama de la o jumatate de lamaie

Pentru marinat carne porc:

condiment pt. carne porc
cimbru uscat
patrunjel uscat
sare
delikat
piper
ulei de masline
zeama de la o jumatate de lamaie
2 catei usturoi pisati

Pentru frigarui:

rosii cherry
ciuperci micute
1 ardei gras verde
1 ardei gras rosu
3 cepe mici

Mod de preparare:

Mai intai se marineaza carnea, apoi se taie in bucatele potrivite, ca si legumele, si se infig in betisoarele pentru frigarui. Se coc pe grill. Le`am servit cu orez prefiert cu legume si cu salata de rosii.

Frigarui cu carne de porc recomandate de Simona.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

rozmarin uscat cimbru uscat delikat rosii cherry grill orez prefiert
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1131 viz    0 com
1132 viz    0 com
1198 viz    0 com
1753 viz    0 com
1285 viz    0 com
2660 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1665 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014652 (s)