News Flash:

Frigarui cu carnaciori nemtesti

6 August 2013
1654 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

4 linguri de otet de cidru
3 linguri de zahar brun, plus inca 1 lingurita
1/4 lingurita de chilli
1/2 varza feliata
100 ml bere
2 lingurite sos de soia
2 cepe medii
2 ardei grasi mari
6 carnati nemtesti prajiti
sare
piper

Mod de preparare:

Intr-un vas mare, amesteca 3 linguri de otet, 1 lingurita de zahar brun, un varf de chilli si sare si piper, dupa gust. Adauga varza, dupa care pune vasul deoparte.
Intr-o tigaie, amesteca berea, sosul de soia, zaharul brun ramas, 1 lingura de otet si un varf de chilli. Da-o la foc mediu, amestecand sosul frecvent. Cand incepe sa fiarba, da focul mic si mai lasa 15 minute.
Intre timp, taie cepele, ardeii si carnatii in bucati cu o grosime de circa 2,5 cm. Pune-le alternativ pe betele de frigarui si asaza-le pe gratarul incins, rotindu-le periodic, timp de 10 minute. Unge frigaruile cu sos si mai lasa-le 5 minute.
Frigaruile se servesc cu salata de varza.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

zahar brun varza feliata piper
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1770 (s) | 34 queries | Mysql time :0.018479 (s)