News Flash:

Friganele umplute

25 Februarie 2014
1546 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 cescuta lapte
4 oua
4 felii paine alba
100g nuci pecan tocate
2 linguri miere
3 banane feliate subtire
1 cubulet unt
zahar pudra

Mod de preparare:

Amesteca feliile de banana cu mierea si nucile pecan. Imparte totul pe doua felii de paine, lasand putin spatiu pana la marginea feliei. Pune deasupra celelalte 2 felii de paine pentru a forma sandvisuri. Bate ouale cu laptele si inmoaie in acest amestec cele doua sandvisuri.
Prajeste-le pe rand in untul incins intr-o tigaie, la foc mediu, timp de 3-4 minute intorcand o data, pana cand se rumenesc.
Pudreaza cu zahar si serveste-le calde cu iaurt grecesc.

sursa: foodstory
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

friganele umplute retete friganele friganele nuci
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

3193 viz    2 com
1082 viz    0 com
3096 viz    0 com
1029 viz    0 com
2536 viz    0 com
2386 viz    1 com
1986 viz    0 com
1622 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1617 (s) | 23 queries | Mysql time :0.016261 (s)