News Flash:

Friganele cu porumb

6 Aprilie 2011
1146 Vizualizari | 0 Comentarii
Friganele cu porumb
Ingrediente: 3 linguri ulei 1 ceapa 1 catel de usturoi 1 1/2 cana de porumb 6 cepe verzi 1 ou 4 linguri faina sare piper 1 lingurita praf de copt Mod de preparare: 1. Taiati marunt ceapa, pisati usturoiul si le puneti pe amandoua la calit intr-o cratita cu putin ulei. 2. Pregatiti un bol in care rasturnati porumbul si il pisati putin cu ajutorul unei furculite. 3. Peste porumb adaugati ceapa prajita, ceapa verde taiata marunt si oul intreg. 4. Amestecati toate aceste ingrediente, adaugati faina impreuna cu praful de copt, sarea si piperul si omogenizati foarte bine totul. 5. Va va iesi o compozitie moale din care veti face friganele. 6. Luati din compozitie cu ajutorul unei linguri si formati gramajoare in ulei incins, pe foc mic. 7. Lasati friganele sa se prajeasca bine pe ambele parti dupa care le scoateti si le puneti pe un platou. 8. Decorati friganele cu coriandru tocat marunt.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

ceapa porumb oua faina piper sare
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1385 viz    0 com
1285 viz    0 com
2146 viz    0 com
1304 viz    0 com
1146 viz    0 com
1277 viz    0 com
2029 viz    0 com
1167 viz    0 com
1170 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1758 (s) | 34 queries | Mysql time :0.018417 (s)