News Flash:

Friganele cu porumb

6 Aprilie 2011
1172 Vizualizari | 0 Comentarii
Friganele cu porumb
Ingrediente: 3 linguri ulei 1 ceapa 1 catel de usturoi 1 1/2 cana de porumb 6 cepe verzi 1 ou 4 linguri faina sare piper 1 lingurita praf de copt Mod de preparare: 1. Taiati marunt ceapa, pisati usturoiul si le puneti pe amandoua la calit intr-o cratita cu putin ulei. 2. Pregatiti un bol in care rasturnati porumbul si il pisati putin cu ajutorul unei furculite. 3. Peste porumb adaugati ceapa prajita, ceapa verde taiata marunt si oul intreg. 4. Amestecati toate aceste ingrediente, adaugati faina impreuna cu praful de copt, sarea si piperul si omogenizati foarte bine totul. 5. Va va iesi o compozitie moale din care veti face friganele. 6. Luati din compozitie cu ajutorul unei linguri si formati gramajoare in ulei incins, pe foc mic. 7. Lasati friganele sa se prajeasca bine pe ambele parti dupa care le scoateti si le puneti pe un platou. 8. Decorati friganele cu coriandru tocat marunt.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

ceapa porumb oua faina piper sare
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1442 viz    0 com
1350 viz    0 com
2345 viz    0 com
1346 viz    0 com
1166 viz    0 com
1324 viz    0 com
2055 viz    0 com
1208 viz    0 com
1203 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1670 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020146 (s)