News Flash:

Fried chicken pregatit in casa

9 Februarie 2012
2000 Vizualizari | 0 Comentarii
Fried chicken
Ingrediente:

1 piept de pui
ceapa deshidratata
250 ml kefir (puteti inlocui cu lapte batut sau iaurt)
faina
sare
piper
boia
usturoi

Mod de preparare:

Se taie pieptul bucatele mici, se tine in apa cu sare 2-3 ore, apoi se trece prin kefir si prin faina amestecata cu condimente si se prajeste in baie de ulei.Se scot pe un servetel pentru a absorbi grasimea si se servesc cu cartofi prajiti.
Fried chicken pregatit de Amalia.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

ceapa deshidratata kefir lapte batut iaurt faina sare piper boia usturoi
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1774 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020860 (s)