News Flash:

Frappe

10 Mai 2011
1555 Vizualizari | 0 Comentarii
Frappe
Ingrediente: 50 g zahar 750 g cuburi de gheata, lasate la temperatura camerei cateva minute 350 g fructe diverse, taiate bucati 300 g lapte degresat Mod de preparare: 1. Puneti în bol zaharul, pulverizati 10 sec., la viteza 9, [i adunati cu o spatula pe fundul bolului. 2. Adaugati cuburile de gheata si fructele, zdrobiti 10 sec., la viteza 8.. 3. Puneti fluturele de amestecare, adaugati laptele, bateti 2 min. la viteza 3.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

lapte degresat alcool
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1234 viz    0 com
2624 viz    0 com
1095 viz    0 com
1274 viz    0 com
1275 viz    0 com
1052 viz    0 com
1389 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1511 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013138 (s)