News Flash:

Frappe

10 Mai 2011
1602 Vizualizari | 0 Comentarii
Frappe
Ingrediente: 50 g zahar 750 g cuburi de gheata, lasate la temperatura camerei cateva minute 350 g fructe diverse, taiate bucati 300 g lapte degresat Mod de preparare: 1. Puneti în bol zaharul, pulverizati 10 sec., la viteza 9, [i adunati cu o spatula pe fundul bolului. 2. Adaugati cuburile de gheata si fructele, zdrobiti 10 sec., la viteza 8.. 3. Puneti fluturele de amestecare, adaugati laptele, bateti 2 min. la viteza 3.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

lapte degresat alcool
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1266 viz    0 com
2690 viz    0 com
1125 viz    0 com
1306 viz    0 com
1316 viz    0 com
1088 viz    0 com
1425 viz    0 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1488 (s) | 23 queries | Mysql time :0.012829 (s)