News Flash:

Franzela umpluta

13 Iulie 2011
1509 Vizualizari | 0 Comentarii
Franzela umpluta
Ingrediente: 200 g unt 200 g sunca o cutie de sardele sau pasta de sardele (anchois) 100 g masline 2 castraveciori acri o lingura cu varf maioneza sau 200 g smantana groasa un gogosar franzela lunga si subtire 3 oua Mod de preparare: Franzela se taie la capete, pe unde se scoate tot miezul. Daca este prea lunga, se taie in 2-3 bucati si se ia numai cat este necesar pentru umplut. Untul se freaca pana cand se moaie, se adauga sardelele cu tot sosul lor, sau pasta de sardele, maslinele, ouale fierte tari, castravetii, gogosarul - toate taiate in cuburi mici, smantana sau maioneza si 1/4 din miezul de franzela bine faramitat si se amesteca pana cand se omogenizeaza. Franzela se umple cu aceasta compozitie (cu lingurita), care se preseaza bine sa nu ramana goluri si apoi se da la frigider (sa se intareasca umplutura), invelita in punga de nailon, ca sa nu se usuce. Se taie in felii subtiri. Cu aceasta compozitie se pot umple si cornuri de format mai drept, care se scobesc la ambele capete, ca sa se poata scoate tot miezul. Se umplu cu pasta presata bine, se dau la frigider sa se intareasca, apoi se taie in felii de 1/2 cm grosime. sursa articol: http://www.retete-online.ro sursa fotografie: http://www.cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

carnati calcan masline vinete gratinate boia iute
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1741 viz    0 com
1183 viz    0 com
1591 viz    0 com
1225 viz    0 com
2429 viz    0 com
1447 viz    0 com
1163 viz    0 com
2603 viz    0 com
3301 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1466 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013899 (s)