News Flash:

Franzela

23 Mai 2011
1270 Vizualizari | 0 Comentarii
Franzela
Ingrediente: 300 grame de cartofi fierti 1 kg de faina 300 ml de apa calduta 200 ml de ulei 20 gr de drojdie 1 lingura de sare Mod de preparare: Cartofii fierti se razalesc si se amesteca cu faina, drojdia se dizolva  in apa sa adauga sarea si uleiul. Se framanta din tot o coca (daca e nevoie se inmoaie mainile in ulei si se framanta pana ramane curat vasul). Se astupa vasul si se lasa sa creasca 30 min pana aluatul se dubleaza. Se pune in forme si se mai lasa 15 minute  la crescut, intre timp incalzim cuptorul la 200ºC . Se pun franzelele la copt pana se rumenes bine apoi se scot, se acopera si se tin la cald pana se racesc.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

paine cartofi
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

3593 viz    0 com
1965 viz    0 com
1166 viz    0 com
1216 viz    0 com
3438 viz    0 com
2864 viz    0 com
2714 viz    0 com
3140 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1555 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014597 (s)