News Flash:

FOTO - Cele 3 tipuri de sare de care nu ai auzit pana acum

25 Aprilie 2017
1751 Vizualizari | 0 Comentarii
Sarea este condimentul care nu lipseste din casele nici unei persoane. Cu toate acestea, banalul condiement se gaseste intr-o multitudine de varietati, mai mult sau mai putin cunoscute. Iata trei tipuri de sare pe care nu le cunosti.

Sarea afumata
Sarea afumata este obtinuta prin afumarea la foc de lemen a sarurilor obisnuita. Aceasta sare da o aroma deosebita preparatelor culinare. Este potrivita in speciale pentru preparatele la gratar, carnuri si cartofi.

sare afumata


Sarea colorata
Sarea colorata, este o sare de mare de provenienta din Hawaii. Aceasta sare are textura grunjoasa si se regaseste intr-o multitudine de culori, de la nunate roiatice, la rosu inchis si chiar negru carbune. Aceasta isi ia culoarea in functie de minereurile vulcanice de unde provine. Aceasta sare se potriveste la fripturi, fructe de mare, peste si supe crema cu peste si/sau fructe de mare.

sare colorata


Citeste si Sare kosher - sfaturi pentru gatit

Sarea de Himalaya
Sarea Himalayana are multiple beneficii pentru organismul uman. Aceasta are o cantitate mai mica de sodiu decat sarea obisnuita. Poate fi folosita in special in prepararea salatelor sau pentru condimentarea alimetelor negatite.

Despre sarea de Himalaya se spune sa reduce semnele de imbatranire. Previne crampele musculare, sporeste hidratarea, intareste oasele si detoxifiaza organismul de metalele grele.

sare de Himalaya


sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

tipuri sare sare colorata sare afumata sare himalaya
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1682 (s) | 23 queries | Mysql time :0.017493 (s)