News Flash:

Fondue de fructe

14 Octombrie 2013
1339 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

650 g fructe mixte, precum capsuni, ananas, mango, mere
150 g iaurt degresat
100 g ciocolata cu lapte

Mod de preparare:

Spala si curata bine fructele, apoi taie-le cubulete micute si infige-le in bete de frigarui. Topeste ciocolata cu lapte la cuptorul cu microunde, aproximativ un minut, apoi pune-o intr-un castron ceramic, rezistent. Separat, intr-un alt castron, pune si iaurtul degresat.
Fondue-ul de fructe se serveste imediat ce a fost preparat, cu ciocolata si iaurt. Daca vrei poti sa adaugi in ciocolata cu lapte si condimente, precum scortisoara.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

7509 viz    0 com
1126 viz    0 com
1924 viz    0 com
1076 viz    0 com
1494 viz    0 com
2212 viz    0 com
8827 viz    0 com
1277 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1531 (s) | 23 queries | Mysql time :0.023923 (s)